Opendeurdag

Na de paasvakantie beginnen we vol enthousiasme aan het 3de én laatste trimester van het schooljaar! Er staan opnieuw leuke activiteiten op het programma en ook de opendeurdag komt korterbij. Hieronder volgt een beetje meer uitleg.

Op zaterdag 23 april is iedereen van harte welkom op onze opendeurdag. We stellen jullie met trots het nieuw concept voor: ‘Gito geeft je vleugels’. Sommigen hebben misschien de uitnodiging of de banner al zien passeren, we willen de focus leggen op het ontdekken van jezelf en je talenten. Daarom werken we met de metafoor vliegen, reizen… 

Wat zal er op school te zien zijn? De aula en het podium worden de centrale uitgangsbasis/'de luchthaven'. Hier worden al de 6 richtingen en de algemene vakken voorgesteld. We hopen iedereen op deze manier te verwelkomen in een gezellige sfeer met een helder overzicht van wat onze school te bieden heeft. Er wordt wel een extra lokaal ingericht voor de zorgklas, de inschrijvingen en de eerstejaars. De kelder zal gebruikt worden voor MO en toneel.

Ook organiseert het oudercomité een tweedehandsmarkt (op de benedenspeelplaats). Meer info hierover via onderstaande link. 

Recyclingmarkt