Infomoment Leren leren 5 februari

Op maandag 5 februari om 19.15u organiseren we een infomoment Leren leren voor alle ouders van de leerlingen van de 1ste graad bij ons op school. De brief werd vorige week via Smartschool verstuurd. 

Afscheid van onze directeur Marleen Van Meerbeek

Vrijdag voor de vakantie namen we afscheid van Mevr. Van Meerbeek als directeur van Gito Tervuren met bloemen en dankwoordjes. Bedankt voor je inzet!
Morgen starten we met onze nieuwe directeur K. Van Audenhove. Welkom en veel succes!

GITO BBQ 18/11/2017

Ook dit schooljaar willen iedereen graag van harte uitnodigen op onze jaarlijkse winterbbq in ons gloednieuwe schoolgebouw. Elk jaar opnieuw is dit een groot succes, hopelijk is dat ook dit jaar niet anders. Inschrijven kan via onderstaande link:

Online inschrijvingsformulier

 

Oktober

De eerste maand zit erop! De leerlingen gingen op klasdagen en leerden zo hun klasgenoten en leerkrachten wat beter kennen. De meeste foto's van de klasdagen en andere activiteiten vinden jullie terug op onze Facebookpagina.

Klaar voor een nieuwe start!

Wat zijn we super goed van start gegaan! 1 september was een succes met een rondleiding door ons nieuwe schoolgebouw, een lekkere GITO burger als lunch, een leuke klasactiviteit met de titularis én iets lekkers om mee naar huis te nemen! We zijn alvast klaar om er morgen echt aan te beginnen! Veel succes iedereen!

                                     

Update inschrijvingen

5/07/2017:

1 B: nog 2 plaatsen
2 STV: volzet
2 ME: volzet
2 HA: volzet

4 Ka: volzet
5 Vz: volzet
6 Ka: volzet
7 Tbz: nog 1 plaats
7 Ka: volzet

 

Belangrijke mededeling

Op donderdag 6 juli zullen er geen inschrijvingen zijn wegens een begrafenis. Op vrijdag 7 juli kan er wel ingeschreven worden van 15u tot 19u.

Fijne vakantie!

Het schooljaar zit erop! We wensen iedereen een super fijne vakantie! Neem zeker een kijkje op onze website voor meer info over de inschrijvingsdata, onze nieuwbouw én onze nieuwe studierichting!

                                                                         

De laatste loodjes

Het einde van het schooljaar is nu echt in zicht! Nog een weekje examens en het schooljaar zit erop. We wensen iedereen veel succes; onze leerlingen met het studeren en onze leerkrachten met het verbeteren. Het wordt nog een zeer warme week dus tussendoor zeker ook wat genieten en ontspannen is de boodschap!

                                                                            

Groot succes!

We willen graag iedereen van harte bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn op onze opendeurdag in ons gloednieuwe schoolgebouw. Het was een succes en dat doet ons enorm veel plezier! Vanaf nu kan iedereen zich na een telefonische afspraak voorlopig inschrijven in onze school. Deze afspraken gaan nog door in ons schoolgebouw op de Brusselsesteenweg. Vanaf juli is iedereen van harte welkom in ons nieuw gebouw!

Enkele sfeerbeelden van onze opendeurdag vinden jullie op onderstaande link:

Aanloop tot ...

En zo zit ook de paasvakantie erop! We vliegen er terug in voor het laatste trimester. Vrijdag is het oudercontact en volgende week maandag gaan de leerlingen van de 2de graad TSO naar het toneelstuk 'Merlijn en het barre land' kijken in OPEK in Leuven.

Ondernemers voor de klas

Het Gito nam deel aan het onderwijsproject "Ondernemers voor de klas" georganiseerd door Vlajo. Deze week kregen de leerlingen van 6EI en 7IE het bezoek van de heer Steven Pauwels, algemeen directeur van Europcar België. 5 + 6 handel en 7 kantoor kregen een gastles door de heer Johan De Boel, algemeen directeur van Tentoo nv.

Info-avond 10 februari 2017

 

Houd zeker vrijdag 10 februari vrij! U bent dan van harte welkom op onze info-avond voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar.

Januari

De vakantie zit erop! Allereerst willen we u en onze leerlingen graag het allerbeste toewensen voor het jaar 2017. Hopelijk wordt het een schitterend, avontuurlijk en leerrijk jaar!
Er staat weer veel op de agenda. Deze week beginnen de leerlingen van de 1ste en 2de graad BSO alvast met de interessante toneelvoorstelling RATS die plaatsvindt in het Stuk in Leuven. Meer info vinden jullie hier: http://www.stuk.be/nl/programma/rats-12

December

De laatste week van het eerste trimester is van start gegaan. We hopen dat iedereen een goede examenperiode achter de rug heeft! Donderdagavond 22 december is iedereen welkom op het oudercontact. Vrijdag starten we met een gezellig kerstonbijt en daarna krijgen de leerlingen hun rapport. Om 11 uur start dan officieel de kerstvakantie voor alle leerlingen!

 

November

Genieten van de welverdiende vakantie, batterijen terug opladen om dan het laatste stuk van het 1ste trimester tot een goed einde te brengen! Tussendoor genieten we opnieuw van onze heerlijke winterbarbecue. Online inschrijven kan tot 10 november via onderstaande link!

Oktober

Ook deze maand staan er vele activiteiten op het programma. Volgende week nemen de leerlingen van de derde graad deel aan de Zuiddag. Op het einde van de maand is er het eerste oudercontact en daarna kunnen we genieten van een weekje herfstvakantie.
Houd alvast zaterdag 19 november vrij want dan organiseren we onze jaarlijkse winterbarbecue!

September

De klasdagen waren een succes, net zoals het geweldige GITOFEST! Neem zeker een kijkje op onze facebookpagina voor foto's, ook op deze website zullen er snel foto's te bewonderen zijn!
Deze week kunnen de leerlingen genieten van een extra dagje vrij op vrijdag tijdens de pedagogische studiedag.

Goede start

De eerste 2 dagen van het nieuwe schooljaar zitten erop. Hopelijk is iedereen goed gestart. Na een deugddoend weekend vliegen we er volgende week weer in.

Van harte welkom!

De zomervakantie zit erop! We verwelkomen alle leerlingen graag opnieuw morgen om 8u15!

Vakantie en inschrijvingen

Het schooljaar zit erop! We wensen iedereen een welverdiende en hopelijk zonnige zomervakantie toe! We hopen daarnaast ook heel wat nieuwe leerlingen te kunnen verwelkomen, daarom hieronder nog even de praktische informatie wat betreft de inschrijvingen.

Update van de inschrijvingen op 25/08/2016

De laatste volledige schoolweek en dan ...

                                                    

 

Toneel op school

Onze Grote Gito Quiz was een succes! Hartelijk bedankt aan alle helpende handen én alle quizzers om er een super gezellige avond van te maken. We gaan van het ene evenement naar het andere want volgend weekend is iedereen van harte welkom op ons jaarlijks schooltoneel!

Gito quiz

Op vrijdag 20 mei organiseren we opnieuw de Gito quiz! Hopelijk kunnen we veel teams verwelkomen én veel prijzen uitdelen!

Eindejaarsreis

Onze opendeurdag was een succes! Neem zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina om wat sfeerbeelden te zien. De richting 6Vz voor volgend schooljaar is reeds volzet. Neem regelmatig een kijkje op onze website om het aantal vrij plaatsen op te volgen. Als je je graag wil inschrijven in onze school, maak dan best eerst een telefonische afspraak en vergeet je identiteitskaart niet.

Opendeurdag

Na de paasvakantie beginnen we vol enthousiasme aan het 3de én laatste trimester van het schooljaar! Er staan opnieuw leuke activiteiten op het programma en ook de opendeurdag komt korterbij. Hieronder volgt een beetje meer uitleg.

Vakantie!

Het was een bewogen laatste schoolweek ... we wensen iedereen daarom dan ook een eens zo fijne en hopelijk toch een beetje zonnige paasvakantie!

Wijziging planning 24 en 25 maart

Normaal gezien was morgen 24 maart de Technische ontdekkingsreis gepland, maar gezien de omstandigheden zal deze niet kunnen doorgaan. Daarom volgen we morgen voor de 3de graad het gewone lesprogramma en wordt elke leerling op school verwacht.

Pagina's

Abonneren op Gito Tervuren RSS